• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Half Life 2 - Torrent Direk Link Full Zamunda İndir
    Rainbow 

Half-Life 2, bir birinci tekil şahıs oyunudur. Olaylar oyuncunun gözünden anlatılmaktadır. Tüm olaylar ilk oyun olan Half-Life’ta ki konunun üzerine kuruludur. Ekranın altında oyuncunun sağlığını, cephanesini; üstte ise silahların olduğu listeyi gösteren bir monitör bulunur. Oyuncu sağlığını ve enerjisini ilk yardım paketlerinden, enerji pillerinden veya duvara entegre edilmiş ilk yardım panellerinden yükseltebilir. Oyuncuya gitmesi gereken hikâye içindeki seviyeye göre üstündeki zorluğu değişen tek bir yol bulunur. Bu yolda işgâlci Combine polisi veya askerleri, zombiler, kafa yengeçleri, vortigaunt’lar ve daha birçok çeşit uzaylı bulunabilir.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: 2.4 GHz’lik bir işlemci
    Hafıza: 512 MB Ram
    Ekran kartı: DirectX 9 uyumlu bir ekran kartı
    İşletim sistemi: Windows 2000/XP/ME/98

not: mario açan pc bu oyunuda açar  Big Grin  Big Grin  Big Grin

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara

Anahtar Kelimeler

Half Life 2 - Torrent Direk Link Full Zamunda İndir

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping