• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Unuttun mu Garry?
    Merhaba arkadaşlar ben Garry.Size başımdan geçen bir olayı anlatacağım şimdi.

Ben bu olaylardan önce uyuşturucu kullanan bir insandım.Cidden bağımlısıydım ve hani normal insanlar gibi bırakamıyordum.Bir gün yine yanıma aldım esrarımı.Temiz ve sakin bir yer aramak için gezindim,neyse bir park gibi bir yer buldum.Şehire biraz uzak bir yer ve oraya gelen insanlarda benim gibi insanlar ne yapacakları belli olan insanlar.Neyse Oturdum sardım esrarımı içiyorum bitti esrarım ve yanıma bir adam geldi.Esmer bir adam siyah saçlı ve çok değişik suratı vardı.Merhaba diyerek yanıma oturdu biraz konuştuk o da esrarını aldı içtik ve ben gitmek üzere yola koyuldum.Giderken de bana arkamdan ''beni unutma.'' dedi.Tamam unutmam dedim.Ve yoluma devam ettim aradan 25 dakika geçti sokağıma doğru yaklaşmıştım ara binadan o adam çıktı.Naber Garry? dedi bana.Ve bende ufak bir korkuyla iyiyim siz nasılsınız dedim.Ve selamlaşarak ayrıldım oradan.Eve gittim aklıma geldi o konu.Bu adam ne ara esrarı içti,ne ara o eve gitti?Ki bende bir yere takılmadan eve gidiyordum.O gece temiz bir uyku çektim.Sabah uyandım okula gitmek üzere yol aldım.Ve otobüs durağında o adama rastladım.''Beni unuttun mu Garry?'' dedi.Yok unutmadım dedim.Ve otobüse bindik aynı durakta indik o sağ tarafa gitti ben ise sol tarafa.Okul bitmişti ve eve dönmüştüm.Korkuyordum her yerden o adam çıkacak diye.Hayatıma devam edeyim bu böyle olmaz dedim ödev yaparmışcasına bilgisayarda dolandım.Ve bazı forumlarda gözüme çarptı bu adama benzer bir insan.Ama bir yandan o bir yandan ise o değildi.Neyse dedim iyice korkmuştum.Gece o korku ile uyudum ve rüyamda o adamı gördüm.''Siyah kapının arkasında duran bir insan vardı o da siyah giyinmişti, ve içerden bi ses ''Beni unuttun mu Garry?,Beni unutamayacaksın,senin için her şeyim ben'' diye fısıldıyordu.Korkmaya başladım ve o kapının içinden bir adam çıktı o adamdı.Siyah kıyafetleri ile aynı cümleleri fısıldırıyordu ama ses bana öyle çok geliyordu ki kulaklarım patlayacaktı.Yakınlaştı iyice ve suratı kanlar içindeydi,ağzı burnu kan içindeydi.''Ne oldu sana?'' dedim ve bir anda rüyadan büyük bir basınçla uyandım.Korkmaya başlamıştım gece saat 04.15'ti ve mutfağa gidip su içtim.Bir yandan da o adamı düşünüyordum.Bir insan benim hayatıma nasıl böyle girer ve beni etkiler diye.Saat 05.12'ye doğruda uyuyakalmışım.Cumartesiydi o gün okul yoktu güzel bir gün geçiririm diye düşünüyordum.12 gibi uyandım ve dışarı çıkayım dedim.Adamı yolda gördüm ''Nasılsın Garry?'' dedi kısık bir sesle iyiyim dedim.''Tamam Garry,kendine iyi bak.Beni unutma'' dedi.İyice korkmaya başlamıştım.Ne yapacağımı bilmiyordum iyice korkmuştum.O akşam eve geç gittim.Eve gittiğimde kimsecikler yoktu evde.Annemi ve babamı aradım açmadılar telefonu.Ve bende uyumaya karar verdim gecenin bir saatinde uyandım su içmek için.Ve evde büyük bir ses ile ''Beni hatırla Garry,unutma beni!'' diyordu.Korkum iyice arttı ve diğer odalara bakayım dedim.Yatak odasına girdim ve orada babamın cesedini buldum.Baktım her yer kırmızıydı ve 3 yerinde bıçak izi vardı.Korkmuştum çok kötü,başka odalara bakayım derken oturma odasında annemin cesedini buldum.Onda da 3 bıçak izi vardı.Suyumu içtim arkamı döndüm odama doğru siyah bir kapı vardı.O kapıdan ''Beni unutma Garry,Beni unuttun mu Garry? diye bir ses geliyordu.Ve kapı açıldı kapıdan siyah ceketli bir adam çıktı suratı kanlar içinde.Ve bana bir cümle söyledi''Beni unuttun mu Garry?''
    Ara

Anahtar Kelimeler

Unuttun mu Garry?

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping