• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    GTA 5 Grafiklerini Parmaklarında Oynatıcak Oyun...!
    Information 
    Project CARS, PS4'te 1080p, XOne'da 900p, PC'de 12K çalışacak !!

-------------------------------------

Project CARS'ın konsollar için çözünürlük değerleri belli oldu. Oyun PlayStation 4'te 1080p, Xbox One'da ise 900p çözünürlüğünde çalışacağını belirten Slightly Mad Studios ayrıca oyunun her iki konsolda da 60 fps oranında çalışacağını duyurdu.

Tabii işin asıl güzel kısmı şimdi geliyor. Project CARS'ın PC versiyonu ise 12K’ya kadar çözünürlük desteği sağlayacak! Ayrıca Rockstar Games'in Yaptığı Gta 5 İn Pc Versiyonuna Fark Atıcak :) Sizce Oyun Pc'ye Çıkınca GTA 5'den daha çok satarmı ??
    Ara
    Gta 5 Bile Zar Zor 4K Oluyor! ve pc sistemi çok iyi olması gerekiyor. 12K Nedir Ya Pc'nin Uçması Lazım Harbiden Grafik Olarak GTA 5'i Yerinden Oynatır Big Grin
    @#яєѕıтαL @Helper
    İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara
    haklısın kardeşim :) benim pc'ye yüklesem saniye'de ekran kartı felç Big Grin
    Ara

Anahtar Kelimeler

GTA 5 Grafiklerini Parmaklarında Oynatıcak Oyun...!

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping