• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Bilgilendirme Fifa 15 -Tanıtım

Oynayış videoları

Serinin Fifa 2014’ünde olduğu gibi Ignite oyun motoru ile geliştirilen Fifa 2015 PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları ile çıkış yapacak. Bununla beraber Fifa 2014’te olduğu gibi yeni nesil konsollar ile diğer platformlar arasında ki farklar da ortadan kaldırılacak. Kısacası PC, Xbox One ve Playstation 4’te Fifa 2015 aynı olacak. Ancak performans ve grafiksel farklar da olacaktır.

FIFA 2015 te beklenilen bazı özellikler

- Derin taktik girişimleri ( Taktik değişiminin arkalarında bazı ağırlığı olmalıdır, bazı takımlar gibi gerçek hayatta oynamalıdır.
    - Dayanma gücü
    - Yetenekli ve esnek oyuncuların ofsayt eğilimlerinin artması
    - Gerçek zamanlı hava durumu
    - Yazı Tura

Elbette bunların haricinde en büyük gelişme oyunda Türkiye Liginin de olacak olması.

FIFA serilerinin olmazsa olmazından biridir online oyun modu. Fifa 2015 te bu özelliğin daha kapsamlı bir şekilde karşımıza çıkacağının altını çizelim.
    Özellikle yeni çıkan konsollar için daha verimli hale gelmesi beklenen multiplayer modu için farklı çalışmalar yapıldığı söyleniyor.

FIFA 14  te de sezon öncesi dostluk maçları gibi etkinlik vardı ve 3 oyuncu değişikliği yapılabiliyordu ancak fifa 2015 te bu tamamen değişecek.
    - Seçilebilir sezon öncesi turnuva noktaları
    - 6 oyuncu değiştirme hakkı
    - Emirates Cup / Guiness Kupası ABD gibi sezon öncesi turnuavalar ekleyebiliriz.

[size=12pt]FIFA 15 DEMO [/size]

FIFA 15'in demosu Origin sayfasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Demonun yayınlanmasının ardından göze çarpan ilk yenilikler şöyle;

- Çimler gerçekten çok gerçekçi. Oyuncu başka bir oyuncuya yatarak hamle yaptığında çimlerde izi kalması ve topun dibine doğru vurduğumuzda hafif çimlerin sıçraması da çok güzel ayrıntılardan.
    - Oyuncuya ara pas atıldığında, oyuncu topa doğru koşarken kaleye ve pas atacak herhangi bir arkadaşı var mı diye etrafına bakması gerçekten çok hoş bir ayrıntı olmuş.
    - Taraftarlar gerçekten çok geliştirilmiş, FIFA 14 ile alakası yok diyebilirim. Taraftarların heyecanlanması falan gerçekten başarılı. Aradığımız atmosferi yakalıyoruz böylece. Sadece tek bir eksik nokta gördüm, taraftarla ayağa aynı anda kalkıyor. Gerçek maçlarda olduğu gibi düzensiz bir şekilde ayağa kalksalar çok süper olacakmış ama kadar da dert edilecek bir durum değil.
    - Genel olarak arayüzü ben beğendim açıkçası.
    - Golden yaklaşık bir 8-10 dakika sonra spikerin aynı gerçekte olduğu gibi atılan golü hatırlatması ve yeniden gösterilmesi gerçekten çok güzel olmuş. Bunu ben kendim de düşünüyordum aslında FIFA 14 oynarken. Oyuna eklemişler çok iyi olmuş.
    - Oyunu durdurduğunuzda veya ilk yarıda araya bir video giriyor. Önemli anlar olarak geçebilir fakat izlemesi bile keyifli olmuş.
    - Gol atıldıktan sonra oyuncuların yavaş yavaş kendi yarı sahalarında yerlerini alması da hoş olmuş. Gerçekten gerçekçilik adına çok şey veren bir oyun olacak.
    - FIFA oyunlarında belkide en çok bilinen eksiklik de şampiyonluk kutlamaları. FIFA World Cup oyunlarında alışık olduğumuz gibi coşkulu bir kutlama olmasa bile FIFA 14 e kıyasla daha güzel ve kupa kaldırma töreni olan bir kutlama var oyunda.
    - Oyunda ofansif-defansif ayarlarına iki yeni seçenek eklenmiş. ''All out attack'' ve tam tersi defans. Nasıl bir etki yaratır anlamadım, oyun içinde denedim bütün oyuncuların rakip tarafa abanmasına yol açıyor denilemez fakat çok hızlı bir şekilde çıkmaya çalıyorlar. Artık FIFA oyunlarındaki ''Koşssanıza lan'' sorununa çözüm olabilir.
    - Gol sevinçleri gerçekten çok gelişmiş. Çok kritik bir gol atınca verilen tepki ile maç 3-0 ken 4-0 yapınca verilen tepki aynı değil ve kamera açılarıyla süslemişler.
    - Replay kısmında benim hoşuma gitmeyen bir özellik eklemişler. Replay'ı oynatırken PES oyununda olduğu gibi etraf bulanıklaşıyor. Gerçekçilik için mi yapmışlar anlamadım ama ben sevmedim.
    - Oyunculara faul yapıldığında sahada iki top olma olayı var. Sanırım her zaman olmuyor fakat olduğu zaman faulü kullanacak oyuncunun topu kucağına alma hareketiyle başka bir oyuncunun sahadaki ikinci topu dışarı atma hareketleri her seferinde aynı gerçekleşiyor. Yani hep aynı şekilde topu dışarı atıyorlar. Böyle olmamalı.
    - Son vuruşlar gerçekten çok daha güzel görsellikte ve çeşitli görünüyor. Hep aynı şekilde gol atmak sıkıcı oluyordu.
    - Kalecilerin kurtarışları ve reaksiyonları gerçekten çok çok iyi ve geliştirilmiş. Çok başarılı buldum ben. Örneğin top yan taraftan dizine doğru gelirken sıçrayıp kurtarmaya çalışmıyor artık.
    - Benim en çok istediğim şey kalenin yukarısına doğru şut çekebilmek ve böyle atılan gollerdi. Sanırım bu artık daha çok mümkün olabilecek.
    - Kalenin yukarısına doğru şut çektiğinizde de filelerin bağlı olduğu küçük direğin yukarı doğru sıçraması çok güzel olmuş. Dediğim gibi gerçekçilik adına çok şey veren bir oyun.

[spoiler=Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri]

İşletim Sistemi : Windows 7, 64 Bit

İşlemci : Intel i-5 2550K 3.4Ghz

Ram : 8 GB

Boş Disk Alanı : 15GB

Ekran Kartı : ATI Radeon HD 6870, Nvidia GTX 460

DirectX: 11.0

Minimum Sistem Gereksinimleri :

İşletim Sistemi : Windows 7

İşlemci: Intel Q6600 Core2 Quad 2.4 Ghz

Ram : 4GB

Boş Disk Alanı : 15GB

Ekran Kartı : ATI Radeon HD 5770

DirectX : 11.0
    İmza Ayracı
    Ara

Anahtar Kelimeler

Fifa 15 -Tanıtım

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping