• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    ChromeStar artık bi girsen?
    Artık forumda admin adaylarından birisini almalısın kararmı veremedin anlamadımki hani ben yetkı ıcın burada degılım ancak admın olursam buraya guzel bı ayar çekmeyi planlıyorum tum yetkı sıstemınden tut kategoriler ayarlar :) hadi hayırlısı. ben alınırsam zaten dırek ıslere başlıyacağım.

İmza Ayracı
    Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..

Kimi yapacağıma karar vermedim.Benden sonra bu forumda en aktif kişi sensin profilinde yazıyor.
    İmza Ayracı
    Kalbin kulağı sağır mıdır ?

Bir mezar taşının karşısına geçip de şaşırma kardeşim.. Dün, o mezardaki senin gibiydi.. Ve yarın, sen onun gibi olacaksın..

Akıllarınızda ne Uhud kaldı ne Hendek nede Bedir !

1 Ay oldu bekliyoruz bakalım bu arada www.oyunforum.10tr.net/encokkimonline.php 'den bakabılırız senden ve crawl'dan sonra en aktıf kısı benim.

- CrawL Forumu bıraktı onu saymayın. emektar boşuna vermedik.
    İmza Ayracı
    Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..

Yukarda kalsın Big Grin Big Grin
    İmza Ayracı

Eskisi gibi böbürleneceksen hiç olma bence.
    İmza Ayracı
    Ara
    hayırlısı kardeşim :)
    Ara

Kim böbürlenmiş benmi yetkisi alındıktan sonra ağlayan ben değildim :'(
    İmza Ayracı

Ben ağlamadım. :) Tartışmaya gerek yok. Şuan en iyi aday sensin adminliüe bencede ama öbür sefer böbürlenip bizi baya ezmiştin. O hatayı bir daha yapmasan bencede adminliğe çok yakınsın.
    İmza Ayracı
    Ara
    Hayırlısı neyse o olur inşallah.
    Ara
    Sizi ben ezmedim aslında onlar forumda olması gereken şeylerdi. Sonra chromestar kaldırdı teşekkür ederim

İnşallah hayırlısı..
    İmza Ayracı

Neyse admin halleder. O belirtir böyle bir karar alırsa zaten. :)
    İmza Ayracı
    Ara
    Yeni tema çıkaçakmış tema çıktığında seçecekmiş. @Dragon Caliph
    İmza Ayracı

Anahtar Kelimeler

ChromeStar artık bi girsen?

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping