• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Batman Arkham Knight - Full Tek Direk Link Zamunda Torrent İndir
    Rainbow 

Batman: Arkham serisinin ilk oyunu 2008’de piyasadaki yerini almıştı. Serinin ilk oyunu Arkham Asylum’da Joker’in Arkham’ın kontrolünü ele geçirmesini engelliyorduk fakat Joker’in gerçek planı modifiye edilmiş Titan formülü ile mutasyona uğramış bir ordu yaratmaktı. Joker, bu orduyu kullanarak Gotham’ı ele geçirecekti.

İlk maceramız böylelikle başlamıştı.

Ardından ise iki senelik bir aradan sonra 2010 senesinde Batman: Arkham City piyasadaki yerini aldı. Arkham City’nin konusu Arkham Asylum’dan sonraki olayları ele alıyordu. Bruce Wayne bir basın konferansında konuşma yaparken TYGER tarafından tutuklanıyor ve Arkham City’ye yollanıyordu. Bir yolunu bularak serbest kalıp, Batman olarak görevimize başlıyorduk.

Serinin şu an piyasadaki son oyunu Arkham Origins ile ilk iki oyunun geçmişine gidiyorduk. Bruce Wayne’nin Batman oluşunu ve böylece Arkham Asylum’a kadar olan bitenlerden haberdar oluyorduk.

Şimdi sıra serinin son oyunu Arkham Knight’ta. Tüm hikaye bu oyun ile son bulacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
    İşlemci: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
    Bellek: 6 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 | AMD Radeon HD 7950
    HDD: 55 GB Disk alanı

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
    İşlemci: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760
    HDD: 55 GB Disk alanı

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara
    İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara
    Görseller inanılmaz güzel görünüyor. Oyun içi grafiklerde harika
    Ara

Anahtar Kelimeler

Batman Arkham Knight - Full Tek Direk Link Zamunda Torrent İndir

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping