• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    NBA 2K15 - Full Direk Tek Link Torrent Zamunda İndir
    Rainbow 

Evet, yine bir senenin daha sonlarına yaklaşıyoruz ve şimdiden önümüzdeki senenin spor oyunları yıllardır alıştığımız şekilde piyasaya sürülmeye başladı. Futbol oyunları, menajerlik oyunları, yarış oyunları derken elbette basketbol oyunlarını unutmak olmaz.

Uzun yıllardır hepimizin bildiği gibi, NBA 2K serisi konu basketbol oyunu olduğu zaman piyasanın tek lideri. 2K Sports tarafından geliştirilen yapımın, şu ana kadar çıkmış olan tüm oyunları oldukça yüksek başarılar elde etti ve tüm basketbol severlerin ilgisini üzerinde toplamayı başardı.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit veya üstü
    İşlemci: Intel Core2 Duo veya üstü
    Bellek: 2 GB veya üstü RAM
    Ekran Kartı: 512 MB ekran kartı
    DiretX: 11
    HDD: 50 GB Disk alanı

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
    İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit veya üstü
    İşlemci: Intel Core i5 veya üstü
    Bellek: 4 GB veya üstü RAM
    Ekran Kartı: 2 GB ekran kartı
    DiretX: 11
    HDD: 50 GB Disk alanı
    Ek Not: Çift analoglu gamepad

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara
    Hazır konunmu bunlar :)
    İmza Ayracı
    Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..

Sadece Torrent Ve görseller Hazır Geri Kalanını Kısa Bir Araştırma İle Yapıyorum. 5-6 dk sürüyor.
    İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara

Anahtar Kelimeler

NBA 2K15 - Full Direk Tek Link Torrent Zamunda İndir

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping