• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Assassin's Creed Unity - Tek Direk Link Full Zamunda Torrent İndir
    Rainbow 

assassin’s Creed® Unity, Paris şehrinin en karanlık dönemlerinden biri olan Fransız Devrimi’nde geçen bir aksiyon/macera oyunu. Bu sefer kendi kahramanınızı kontrol ediyorsunuz. Arno’nun teçhizatını hem görsel hem de mekanik olarak özelleştirerek karakterinizi sahiplenin. Assassin’s Creed Unity destansı tek oyunculu deneyime ek olarak belirli görevlerde en fazla üç arkadaşınızla çevrimiçi işbirliği modunda oynama imkânı sunarak bir rüyayı gerçekleştiriyor. Oyun boyunca, sürükleyici bir hikâye ve bugünün ışıklar şehrini tekrar yaratan nefes kesici bir oyun alanı eşliğinde Fransız tarihinin dönüm noktalarından birinde rol alın.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64 bit işletim sistemi gereklidir.)
    İşlemci: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz veya AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
    Bellek: 6 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 680 veya AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
    DiretX: 11
    HDD: 50 GB Disk alanı

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64 bit işletim sistemi gereklidir.)
    İşlemci: Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz veya AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 veya AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)
    DiretX: 11
    HDD: 50 GB Disk alanı

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara
    Bunun için bölüm var
    Ara
    Görmemişim.
    İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara
    Günceldir...
    İmza Ayracı
    Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..

Günceldir...
    İmza Ayracı
    Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..

Anahtar Kelimeler

Assassin's Creed Unity - Tek Direk Link Full Zamunda Torrent İndir

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping