• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    NorthCrow Günlükleri: Rakı, Balık ve Arikaix (Badwolf'un Minecraft Hikayesi)
    Uzun zaman önce NorthCrow denen uzak bir dünyaya Tardis'ini(Uzay Gemisi) çarpan badwolf bu dünyayı dolaşmaya başlamış. Bu dünya da tıpkı bizim dünyamız gibiymiş. Başka insanlar ve çeşitli hayvanlar varmış ama gece dünya değişmiş karanlık çökünce etrafta zombiler ve çeşitli canavarlar belirmeye başlamış. Birden bunlar badwolf'a dalmaya başlamışlar badwolft'a bütün gece eline geçeni o canavarlara atarak geceyi gündüz etmiş. Şafakla birlikte canavarlar ortalıktan kaybolunca o da bitkin ve baygın düşmüş. Öğlen uyandığında susuzluktan ölmek üzere ve güneşten yanmış halde bulmuş kendini. Aklını çalıştırıp ''su kenarında bir ev yapmalı'' diye düşünmüş. Dolaşa dolaşa ormanda (pvp açık bölge) güzel bir yer bulmuş çevresi ladin, meşe ve huş ağaçlarıyla doluymuş. Gece çökene kadar 10*10 acele bir ev yapmış pek güzel olmasa da geceyi geçirmek için yeterliymiş.

Başlangıçtan 1 Ay Sonra

İlk zamanlar terk edilmiş olan badwolf'un evinin çevresi gittikçe düşman ve dostlarla dolmaya başlamış. Yeni komşularından bazılarıyla iyi anlaşırken bazılarına da uyuz olmuş. Aradan geçen zamanda badwolf epey ilerlemiş evine kat çıkmış, balıkçı kulübesi yapmış. büyü masası vs. ev dört dörtlük olmuş. Evden çıkmadan her ihtiyacını görebiliyormuş. Tüm tarım ürünlerini yetiştiriyor. Suyun altına yaptığı fanus gibi ortamda da inek besliyormuş. İlk zamanlar evi inşa ederken gelip arkadan vuran ve öldürenlere epey sinir olmuş ama evi artık kale gibiymiş kimse giremezmiş. Balıkçı kulübesinde balık tutarken dahi hiç rahatı bozulmadan tutmaya devam edermiş.

Başlangıçtan 1 Ay 1 Hafta Kadar Sonra

Badwolf tüm gününü keyif çatarak, rakı ve balıkla geçiriyormuş. Bir gün evin etrafında tagı kurucu olan Arikaix isminde birini görmüş hemen 4 encli tahta kılıcını alarak kesmeye gitmiş ama Arikaix kılıcı eliyle tutup atmış. Gel zaman git zaman, laf lafı açmış ve badwolf'un en sevdiği ayrılmaz üçlü rakı, balık ve Arikaix olmuş.
    O günden sonra fırsat buldukça birlikte vakit geçirmeye çalışmışlar.

Başlangıçtan 2 Ay Sonra

Bir gün yüne evinin yanında LastRomance ve Memo isminde kişiler belirmiş onlarla da iyi arkadaş olmuşlar. Bu kişiler badwolf'un her şey dahil evini sevmişler. Bu sıralarda badwolf evin 8 blok ilerisinde 2'li spawner bulmuş. Bugünlerden birince gökyüzünde düşen bir Goliath belirmiş. Bu gelen yeğeni amelekral imiş. --Amelekral gerçekten yeğenimdir--- Dayı yeğen güzel vakit geçirmişler ve hep bur da kalmaya devam etmişler.
    İmza Ayracı
    :U "Adalet; kör ve topaldır, ama gideceği yere er geç ulaşır" :U

Saygılarımla
    İyi Forumlar
    İkinci Bölüm: Gizli İşler

Dikkat çok gizli bir belgeyi okumak üzeresiniz. Hiçbir şekilde belgenin doğruluğu şirketimizce kabullenmiyecek

Bir gün evimin yanında kıyıya vurmuş bir şişe gördüm içinde bir kitap vardı kitap bir günlüktü. Bazı satılardan alıntılar.

1.Gün Karun hazinelerinin var olduğuna dair bazı ipuçları buldum.Araştırmaya gideceğim. Tahminlerime göre bu hazine bir adada ve çok sıkı korunuyor.
    2.Gün Adaya ulaştım hazineyi aramaya çıktım fakat gece olunca ortalık tehlikeli olabiliyor. Ekibim ve ben son derece temkinliyiz.
    28.Gün Her gece ekibimden kaybolanlar oldu.Çok korkuyorum tek başıma kaldım. Aracımız kaybolduğu için geri dönemiyorum.
    32.Gün Nerede olduğumu bilmiyorum ama deniz kıyısına ulaştım yeniden kaybolmadan önce birinin beni bulması umuduyla günlüğümü bir şişeye koyarak denize bırakacağım.Günlüğüme adanın bir haritasını da ekliyorum.Hazine çok değerli ama korkuyorum.Umarım dalgalar beni kurtaracak birine ulaştırır.

Günlük burada son buluyordu. Kimseye bundan bahsedemezdim çünkü hazine benim olmalıydı. NorthCrow'da fakirlikten çok çektim. Belki de en zengin kişi olabilirim artık. Herkesten sakladım ve gizlice bir plan yaptım. Hemen bir şirket kurdum haritadaki koordinatlara çeşitli yapılar yapacaktım. Kurucu dostum Arikaix'i bir gece sıkıştırarak projelerimden bahsettim ve bir sözleşme imzalattım. Yapacağım yapılar ve kazılar sırasında bulduğum her şey şirketime yani bana ait olacaktı. İlk etapta adada mahsur kalan kişiyi kurtarmak ikinci etapta ise zengin olmak için Anteb Yapı A.Ş adında çalışmalara başladım adaya ulaşımı sağlamak için bir gemi yaptım. Şirketime çalışanlar alarak köprü inşa etmeye başladık. Bakalım gelecek bize neler gösterecek. Ustabaşı Memo, LasTRomance ve amelekral'dan hazine ile ilgili bilgiyi saklıyorum. Sırrım açığa çıkmamalı. Adada mahsur kalan kişiyi gizliden arıyorum.

Devam Edecek...
    İmza Ayracı

Saygılarımla
    İyi Forumlar
    Sen yazdıysan süper :)
    İmza Ayracı
    Kalbin kulağı sağır mıdır ?

Bir mezar taşının karşısına geçip de şaşırma kardeşim.. Dün, o mezardaki senin gibiydi.. Ve yarın, sen onun gibi olacaksın..

Akıllarınızda ne Uhud kaldı ne Hendek nede Bedir !

Ne yazık ki adada mahsur kalan kişiyi sonunda buldum ama geç kalmıştım skeletonlar benden önce bulmuşlardı. Sırtındaki 1000 okla onu oraya gömmeye karar verdim. Mezarını kazarken bir çukura denk geldim ve içine doğru yuvarlandım en sonunda kendimi geniş bir koridorda buldum. Duvarlar kuvarstan dev bir tapınaktı. Hazinenin burada olabileceğini düşünüp etrafı dolaşmaya çıktım. Çeşitli tuzaklar ve acılardan sonra bir kütüphaneye ulaştım raflarında her türlü büyülü kitaplardan vardı hemen Koruma IV olanlardan taşıyabildiğim kadar aldım. Devam ettim. Rafların en üstünde Cam fanusun içinde büyüsüz olduğu belli olan bir kitap vardı her ne kadar önemli olmasa bile meraktan sonsuzluk kitaplarına basarak yukarı çıktım. Cam fanusun üzerinde bir uyarı vardı
    ''Eğer bu kitabı alacaksan diğer kitaplara dokunmayacaksın'' ama ben zaten dokunmuştum. Fanusu kaldırdım ve kitabı aldım birden kitaplar yanmaya başladı kütüphanede yangın çıkmıştı zehirli gaz ve ateşten bir an önce kaçmak için Tüy düşüşü botlarımı giydim ve atladım. Zorla kütüphaneden çıktığımda aklıma cam fanustan aldığım kitap geldi. Hemen çıkardım ve kapağını açtım, aydınlandım ve beni çok etkiledi.

Bir hazine var,mücevherlerden daha değerli hazine! O hazineyle Dünyada hükümdarlık kurabilirsin. Gerçek hazine senin her zaman içindedir.
    Koruma IV kitapları yangına attım. Bu satırlar beni çok etkilemişti. Her şeyi bırakıp yeniden başladım. Artık başka biriydim. Cesedi gömdükten sonra gün batımına bakarak uyuya kaldım.

Devamı Gelecek...
    Yazı Bana Ait...
    İmza Ayracı

Saygılarımla
    İyi Forumlar

Anahtar Kelimeler

NorthCrow Günlükleri: Rakı, Balık ve Arikaix (Badwolf'un Minecraft Hikayesi)

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping