11-13-2014, 02:57 PM
(Son Düzenleme: 04-13-2015, 01:53 PM, Düzenleyen: Dragon Caliph.)
Forumda yapılan yanlışların birazda olsun önüne geçmek için bu kuralların bilinmesinin iyi olacağını düşünüyorum.
1) Konu, bölüme uygun şekilde açılmalıdır.
2) Konu içersinde kesinlikle reklam yapılmamalıdır.
Konu başlığında herhangi bir websayfasının ismi olmamalıdır. Mesaj içeriğinde de farklı yönlendirmelerle yazılmaması gerekmektedir.
3) Açılması düşünülen konu, daha önceden açılmış mı kontrol edilmelidir.
Konu açmadan önce, açmayı düşündüğünüz konudan birkaç kelime yazarak arama yapmanız, aynı konunun tekrar yazılmaması adına düzenli olmasını sağlamaktadır.
4) Konu içerisinde herhangi bir kişiye veya kuruma karşı hakaret,küfür ve rencide edici davranışlarda bulunulmamalıdır.Kavgaya(tartışmaya)sebebiyet verebilecek davranışlardan kaçınılmalıdır.
5) Konu açarken, "Acil Yardımmm, Dikkatttt, bir bakın, önemli, mutlaka bakın" gibi kelimelerden oluşmaması gerekmektedir. Konuyu anlatan başlıklarla konuyu açınız. Konu başlığı farklı, içerik farklı olunca hem bulunması, hemde takip bakımından zorluklar meydana getirmektedir.
Konu açarken Büyük harfle yazılması ve içerikde eklenirken, İmla kurallarına uyulması gerekmektedir. Kelimenin başındakini, ortasındakini veya sonundaki harfi uzatmamak gerekmektedir.
Örneğin;
"sElam ArrrrkiDaaaşLaRrrr Ben GeLDiMMmMm" HATALI BAŞLIK
"Selam arkadaşlar, ben geldim" DOĞRU BAŞLIK
Yorum Yaparken Dikkat edilmesi Gerekenler!
[/u]
1) Konu, bölüme uygun şekilde açılmalıdır.
2) Konu içersinde kesinlikle reklam yapılmamalıdır.
Konu başlığında herhangi bir websayfasının ismi olmamalıdır. Mesaj içeriğinde de farklı yönlendirmelerle yazılmaması gerekmektedir.
3) Açılması düşünülen konu, daha önceden açılmış mı kontrol edilmelidir.
Konu açmadan önce, açmayı düşündüğünüz konudan birkaç kelime yazarak arama yapmanız, aynı konunun tekrar yazılmaması adına düzenli olmasını sağlamaktadır.
4) Konu içerisinde herhangi bir kişiye veya kuruma karşı hakaret,küfür ve rencide edici davranışlarda bulunulmamalıdır.Kavgaya(tartışmaya)sebebiyet verebilecek davranışlardan kaçınılmalıdır.
5) Konu açarken, "Acil Yardımmm, Dikkatttt, bir bakın, önemli, mutlaka bakın" gibi kelimelerden oluşmaması gerekmektedir. Konuyu anlatan başlıklarla konuyu açınız. Konu başlığı farklı, içerik farklı olunca hem bulunması, hemde takip bakımından zorluklar meydana getirmektedir.
Konu açarken Büyük harfle yazılması ve içerikde eklenirken, İmla kurallarına uyulması gerekmektedir. Kelimenin başındakini, ortasındakini veya sonundaki harfi uzatmamak gerekmektedir.
Örneğin;
"sElam ArrrrkiDaaaşLaRrrr Ben GeLDiMMmMm" HATALI BAŞLIK
"Selam arkadaşlar, ben geldim" DOĞRU BAŞLIK
Yorum Yaparken Dikkat edilmesi Gerekenler!
- [u]Küfür içerikli bir yorum ve durum anında cezalandırılır.
Konuyla alakasız iletiler, yazmayınız.
Gereksiz yere post kasmayınız.
Irk,din,cinsiyet ayrımı yapan yorumlar yazmayınız. Ağır bir şekilde cezalandırılır.
Yorumunuzda karşıdaki kişiye saygı duyarak yorum yapınız.
[/u]

Kalbin kulağı sağır mıdır ?
Bir mezar taşının karşısına geçip de şaşırma kardeşim.. Dün, o mezardaki senin gibiydi.. Ve yarın, sen onun gibi olacaksın..
Akıllarınızda ne Uhud kaldı ne Hendek nede Bedir !