• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    En Kötü Hastalık (Bana Göre ) Psikolojik Hastalık
    Arkadaşlar Günümüzün En Büyük Hastalıklarından Olan Psikolojik Hastalıklar

Nedir Bu Hastalık : Bu Hastalık Sizin Beyninizle Oynayan Sizinle Dalga Geçen Bir Hastalıktır Sizi Olmadığınız Halde Hasta Gibi Gösterebilir

Örn : Kalp Hastası (Bendede Var Ondan Bu Yüzden Gidicem)

Kalp Hastasımıyım Diye Korkarsınız Kafayı Buna Bozarsınız Durduk Yere Ağrı Girer Kalbiniz Ağrır Düşünmenize Engel Olur İlginç Olan Yanıysa Ne Kadar Hastane Dolaşırsanız Dolaşın Hiç Bir Şey Bulmaz Doktorlar Buda Sizi Deli Eder Ben Yalanmı Söylüyorum Diye

Bu Hastalığın Tedavisi : Bu Hastalık Psikiyatrislerle Düzeltilir Ben Pek Sonuç Almasamda Oluyor

Bu Hastalığın Etkileri : Durduk Yere Ağrı Girer Düşünemezsiniz
    Herhangibi Bir Şeyi Yapmak Gibi Zorunlu Görünürsünüz

Hastalığa Yakalanabilirmiyim : Bu Hastalık Kafanıza Bir Şeyi Çok Takarsanız Olur
    Hayal Gücü Yüksek Olan Kişilerin Yakalanma Şansı Yüksektir

Nerden Biliyorsun Diye Sorcaksanız 10 Yıldır Hayal Aleminde Yaşıyorum Günde En Az 3 Saatlik Hayal Kuruyorum Beynimin Bir Kısmı Tamamen Hayal Kuruyor

Bir İşle Uğraşırken İlginç Şeyler Gören Ben Siz Düşününki Uyurken Nasıl Hayal Görüyorum

2 Dk Bir Şey Yapmadan Bile Dursam Hayale Dalıyorm Bir Keresinde 6 Saatlik Bir Hayale Daldım Kafamı Duvara Vurduğumda Farkettim Bunlar En Basit Halleri
    Ara

Anahtar Kelimeler

En Kötü Hastalık (Bana Göre ) Psikolojik Hastalık

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping