• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Goat Simulator 2015 - Tek Link Full Torrent Zamunda İndir
    Rainbow 

Bugüne kadar çok çeşitli simülasyon oyunları yapıldı, ama böylesi yapılmadı. Karşınızda Goat Simulator, yani Keçi Simülasyonu. Oyunun adından da anlaşılacağı gibi bir keçi olup tıpkı gerçek hayattaki gibi ortalığı birbirine katacağız.

Geliştiriciler sadece ot yemek ve dereye tepeye tırmanmak gibi öğeleri değil, çok sayıda komik öğeyi de oyuna eklemişler. Bazı sahnelerde keçimizin düştüğü durumlarda bol bol gülmemiz hedeflenmiş.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8
    İşlemci: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2, 2.0 GHz
    Bellek: 2 GB RAM
    Ekran Kartı: DirectX 9.0c-uyumlu, SM 3.0-destekli
    HDD: 1 GB Disk alanı

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows 7 veya Windows 8
    İşlemci: Dört Çekirdek 2.0 GHz +
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: DirectX 9.0c-uyumlu, SM 3.0-destekli, 512MB VRAM+; NVIDIA GeForce 8800 GTS
    HDD: 2 GB Disk alanı

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara
    Sağol kardeşim :) bundan sonra konuları ortalarmısın :)
    İmza Ayracı
    Kalbin kulağı sağır mıdır ?

Bir mezar taşının karşısına geçip de şaşırma kardeşim.. Dün, o mezardaki senin gibiydi.. Ve yarın, sen onun gibi olacaksın..

Akıllarınızda ne Uhud kaldı ne Hendek nede Bedir !

Tamamdır :)
    İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara
    Günceldir...
    İmza Ayracı
    Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..

Anahtar Kelimeler

Goat Simulator 2015 - Tek Link Full Torrent Zamunda İndir

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping