• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Veda Konusu
    Beyler Artık Forumu Bırakma Zamanı Geldi Gelecek Sene Eğitimime Yurtdışında Dilimin Gelişmesi İçin Devam Edeceğim Artık Bırakma Zamanı Geldi Hepinizin Hakını Helal Etmesini ve Yetkimin Alınmasını İstiyorum.

Edit; Bu konuda veda edebilirsiniz birbirinize.
    Ara
    Senin Yerin Bizde Ayrı Be Krdeşim Helal Olsun Kendine İyi Bak. Sen Gitsende Forumdaki Konuların,Yorumların Kalacak Ve Her Zaman Burda Olacaksın; ELVEDA
    İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara
    Kardeşim senin gibilerini nerede bulacagız ama zorundasın Görüşürüz inşallah burayı ve OyunForum ailesini unutmazsın :(
    İmza Ayracı
    Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..

Onursal Üye 'ye aktarım yapalım bence böyle adam gibi insanları üyeye atamayız yakışmaz
    İmza Ayracı
    Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..

Beyler Ciddiyim Elimde Olsa Yurtdışındada Girerdim Ama Dersler Olacak Büyük İhtimal İnternete girebilme şansımın olduğu her an buraya bir merhaba mesajı atacağım.

Forever Oyunforum

Ara
    Vay be,üzdün bizi kardeşim :( kendine iyi bak kardeşim...Hakkımız helal olsun..
    İmza Ayracı
    Kalbin kulağı sağır mıdır ?

Bir mezar taşının karşısına geçip de şaşırma kardeşim.. Dün, o mezardaki senin gibiydi.. Ve yarın, sen onun gibi olacaksın..

Akıllarınızda ne Uhud kaldı ne Hendek nede Bedir !

Konuyu genişlettim bu yüzden sabitliyorum.

Keşke gitmeseydin kardeşim senin gibilerini zor buluruz bir daha. Elvada
    Ara

@ChromeStar
    @#ResitaL
    @memotaz

Beyler Asla Unutmayacağım Ben Hep Bu Forumu Küçük Küçük Takip Edeceğim Mesela Böyle Ama Okullar Yeniden Başlayınca Biraz Zor Olur
    Ara
    Bizde seni unutmayacağız kardeşim :)
    İmza Ayracı
    Kalbin kulağı sağır mıdır ?

Bir mezar taşının karşısına geçip de şaşırma kardeşim.. Dün, o mezardaki senin gibiydi.. Ve yarın, sen onun gibi olacaksın..

Akıllarınızda ne Uhud kaldı ne Hendek nede Bedir !

Seni unutmayız yeterki bırakma forumuda unutma Wink
    İmza Ayracı

Konun sabitlenme ile ne alakadarlığı var acaba ?

Moderatör araçlarını gerektiği gibi kullanalım lütfen .

-------------------------------------------------
    "Crawl Güle güle kardeşim ."
    Ara
    Konuyu genişlettim ve her gelenin kafasına göre konu açmayıp veda edeceği zaman bu konuya yazması içinde sabitledim. Lütfen moderasyon işlerine karışmayınız. Hatamız varsa adminimiz cezamızı verirdi. :)
    İmza Ayracı
    Ara

Bende adminin sayılırım yanlız.
    Ara
    Yetkin düşürülmüş. :)
    İmza Ayracı
    Ara
    ahah

Birazdan tertibin olayım ?
    Ara

Anahtar Kelimeler

Veda Konusu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 16 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping