06-06-2015, 04:57 AM
[align=center]
Ne kola, ne gazoz, ne alkol, ne soda, ne portakal ve de başka bir meyve suyu, sadece AYRAN... konuşulur.
Ayranın dışında, sevgi doğdu, nefis bir tat doğdu.Ve biz tadının nasıl olduğunu anladık.
- Ayran Severler genel görüşü.
- Bol Köpüklü Usta !
Bana ayran içmiş bir ordu verin, size Dünyayı esir alayım.
Napoléon Bonaparte
Bay Watson, buraya ****. İki ayran içelim.
Alexander Graham Bell
Ayranın tadı, dilimin ucunda. Bu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum.
Amadeus Mozart-Ölmeden önce
Evde yoğurt bitti be :o
- Bir Ayransever
Sadece ayran içmek yetmez, adam gibi tuz atmak lazım.
Kemal Ural
[center]Burası bir arkadaşlık ortamıdır.Üye olan veya olmayan herkes burada seviyeyi düşürmeyecek şekilde muhabbet edebilir.
Konuyu açmaktaki amacım forumdaki üyelerin birbirleriyle arkadaş olmaları, dost olmalarını sağlamaktır.
Gereksiz tartışmalarla birçok arkadaşımız forumdan uzaklaştırıldı.Buradaki amacımız arkadaşlığı sevdirmektir.Lütfen gereksiz tartışmalardan kaçının.
Ne kola, ne gazoz, ne alkol, ne soda, ne portakal ve de başka bir meyve suyu, sadece AYRAN... konuşulur.
Ayranın dışında, sevgi doğdu, nefis bir tat doğdu.Ve biz tadının nasıl olduğunu anladık.
- Ayran Severler genel görüşü.
- Bol Köpüklü Usta !
Bana ayran içmiş bir ordu verin, size Dünyayı esir alayım.
Napoléon Bonaparte
Bay Watson, buraya ****. İki ayran içelim.
Alexander Graham Bell
Ayranın tadı, dilimin ucunda. Bu dünyadan olmayan bir şey hissediyorum.
Amadeus Mozart-Ölmeden önce
Evde yoğurt bitti be :o
- Bir Ayransever
Sadece ayran içmek yetmez, adam gibi tuz atmak lazım.
Kemal Ural
[center]Burası bir arkadaşlık ortamıdır.Üye olan veya olmayan herkes burada seviyeyi düşürmeyecek şekilde muhabbet edebilir.
Konuyu açmaktaki amacım forumdaki üyelerin birbirleriyle arkadaş olmaları, dost olmalarını sağlamaktır.
Gereksiz tartışmalarla birçok arkadaşımız forumdan uzaklaştırıldı.Buradaki amacımız arkadaşlığı sevdirmektir.Lütfen gereksiz tartışmalardan kaçının.