ertank
Konu Sayısı: 112
Yorum Sayısı: 842
Artık forumda admin adaylarından birisini almalısın kararmı veremedin anlamadımki hani ben yetkı ıcın burada degılım ancak admın olursam buraya guzel bı ayar çekmeyi planlıyorum tum yetkı sıstemınden tut kategoriler ayarlar :) hadi hayırlısı. ben alınırsam zaten dırek ıslere başlıyacağım.
Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..
ChromeStar
Konu Sayısı: 243
Yorum Sayısı: 461
Kimi yapacağıma karar vermedim.Benden sonra bu forumda en aktif kişi sensin profilinde yazıyor.
Kalbin kulağı sağır mıdır ?
Bir mezar taşının karşısına geçip de şaşırma kardeşim.. Dün, o mezardaki senin gibiydi.. Ve yarın, sen onun gibi olacaksın..
Akıllarınızda ne Uhud kaldı ne Hendek nede Bedir !
ertank
06-20-2015, 11:04 PM
(Son Düzenleme: 06-20-2015, 11:04 PM, Düzenleyen: ertank.)
1 Ay oldu bekliyoruz bakalım bu arada www.oyunforum.10tr.net/encokkimonline.php 'den bakabılırız senden ve crawl'dan sonra en aktıf kısı benim.
- CrawL Forumu bıraktı onu saymayın. emektar boşuna vermedik.
Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..
ertank
Yukarda kalsın
Dragon Caliph
Konu Sayısı: 74
Yorum Sayısı: 300
Eskisi gibi böbürleneceksen hiç olma bence.
ertank
06-23-2015, 09:22 PM
(Son Düzenleme: 06-23-2015, 09:22 PM, Düzenleyen: ertank.)
Kim böbürlenmiş benmi yetkisi alındıktan sonra ağlayan ben değildim :'(
Dragon Caliph
Ben ağlamadım. :) Tartışmaya gerek yok. Şuan en iyi aday sensin adminliüe bencede ama öbür sefer böbürlenip bizi baya ezmiştin. O hatayı bir daha yapmasan bencede adminliğe çok yakınsın.
Jack Sparr0w
Konu Sayısı: 3
Yorum Sayısı: 7
Hayırlısı neyse o olur inşallah.
ertank
Sizi ben ezmedim aslında onlar forumda olması gereken şeylerdi. Sonra chromestar kaldırdı teşekkür ederim
İnşallah hayırlısı..
Dragon Caliph
Neyse admin halleder. O belirtir böyle bir karar alırsa zaten. :)
ertank
Yeni tema çıkaçakmış tema çıktığında seçecekmiş. @Dragon Caliph