• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Haxball Lag Azaltma Yöntemleri
    Merhaba arkadaşlar. Bu konumda sizlere Haxball oyununda lagı (pingi) azaltma yöntemlerini anlatacağım. Öncelikle belirteyim ki tüm anlatım bana aittir sadece resimler alıntıdır.

Öncelikle lagı azaltmak için uygun tarayıcı indirmemiz lazım. Sizlere tavsiyem; Maxthon , Yandex Browser , Mozilla Firefox ve Comodo Dragon.. Daha çok Maxthon öneriyorum . Maxthon ile çoğu oyunu pencere modunda da oynayabiliyorsunuz ve bu özellikte oyunların oynanabilmesini daha kolay kılıyor.

Tarayıcı işini geçtik. Şimdi ise Haxball'a giriyoruz. Giriş bölümünde üste bir header ve yan bölümde de bir reklam var. Bunlar oyunu yavaşlatıyor. Bunları silmemiz gerekiyor.

Bu işi de tamamladık. Şimdi yardımcı programımızı indirmeye geldi sıra.

CFosSpeed programını indirerek pinginizi azaltabilirsiniz. Programımızı indirelim . Ardından sağ altta bir pencere çıkacak. Üstte üste doğru dönük bir buton var. Ona basın ve Traffic Shaping var. Onun üstüne geliyoruz ve en başta Ping Süresine Öncelik Ver diye bir seçenek var. Onu tikliyoruz.

Geriye tek bir aşama kaldı ve bu aşama en kolayı. Haxball dışındaki tüm pencereleri , programları kapatın.

Bu aşamaların hepsini tamamladığınızda lag %50 oranında azalmış olacaktır.

Okuduğunuz için teşekkürler :)
    İmza Ayracı
    Her insan ölür demi? ölürüz ölümden korkmayan insan bile ölümle karşı karşıya gelir ve bu dünyadan silinip gider, yakında sizede olacağı gibi..

Anahtar Kelimeler

Haxball Lag Azaltma Yöntemleri

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping