• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Zula diye bir oyun keşfettim inanılmaz zevkli! FPS’ciler içeriii
    Bro’lar Zula diye bir oyun var bilmeyenleriniz için oyun Counter-Strike ve Call of Duty havasında ve %100 Türk Yapımı bir oyun kendileri...

Neden böyle diyorum çünkü oyunda crosshair olduğu gibi sağ klik ile silahın gez ve arpacığını’da kullanabiliyorsunuz tıpkı Call of’taki gibi.

Üstelik oyun online rütbeli bir sisteme dayanıyor oyun oyunu oynadıkça Zpara kazanıp itemler alabiliyorsunuz falan şimdi birde oyuna hemen kayıt ol özelliği eklemişler!

Oyuna ben ilk kayıt olurken baya bir uğraşmıştım yaklaşık 5 dk civarı ama şimdi baya hızlı 3 adımda kayıt olabiliyorsunuz ve sadece 15 saniye sürüyor!

Bir de üstüne şuradan kayıt yaptıran herkese oyun içinde 5 TL değeri olan tabanca, tüfek falan veriyolar.

Kısacası beyler Adamlar yapmış olmuş bize de oynamak düşer oyun içinde adım uKaUkA **** kapışalım FPS de iddaalı arkadaşlarla burdan mesaj atın kontak kuralım Wink
    Ara
    Bu oyunu bir ara oynuyordum :)
    İmza Ayracı
    Kalbin kulağı sağır mıdır ?

Bir mezar taşının karşısına geçip de şaşırma kardeşim.. Dün, o mezardaki senin gibiydi.. Ve yarın, sen onun gibi olacaksın..

Akıllarınızda ne Uhud kaldı ne Hendek nede Bedir !

hala oynuyosan gel kapışalım bro benim nick "uKaUkA" bu akşam oyunda olcam :)
    Ara

[/quote]

Yok ya bıraktım oyunu kardeşim başlarsam yaparız bir şeyler :)
    İmza Ayracı
    Kalbin kulağı sağır mıdır ?

Bir mezar taşının karşısına geçip de şaşırma kardeşim.. Dün, o mezardaki senin gibiydi.. Ve yarın, sen onun gibi olacaksın..

Akıllarınızda ne Uhud kaldı ne Hendek nede Bedir !

[/quote]

Yok ya bıraktım oyunu kardeşim başlarsam yaparız bir şeyler :)
    [/quote]

başlarsan bana mesaj at brot
    Ara

Anahtar Kelimeler

Zula diye bir oyun keşfettim inanılmaz zevkli! FPS’ciler içeriii

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping