• Ana Sayfa
  • Portal
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Ajanda
  • Diğer

• Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Quantum Fiziği Kısa Açıklama
    Rainbow 
    Pc'de Quantum Fiziği :
    Cevapsız kalan bir soru gibidir...Örneğin siz bir internet sitesine tıkladığınızda site açılır , neden ? Çünkü site size cevap verir...İşte Quantum mantığı dediğimiz bu şeyde sonsuz durgunluktur..Asla yanıt vermez , etkilenmez..Evrende vardîr ama yoktur.
    8. Seviye Nasıl Bir Şey'dir
    Mesela bir kapının ziline basınca bir ses , bir olay olur ve kapının diğer tarafındaki kişi bu etkiyi algılar ve size kapıyı açar...İnternette böyledir..Siteye tıklarsın , bir etki olur , server bu etkiyi algılar ve sana siteyi açar..
    Şimdi bu olayı kuantum olarak anlatayım...
    Kapının zilinine basıyorsun , bir etki oluyor..ve Quantum mekanizması bunu algılıyor ancak açma ihtiyacı duymuyor..Çünkü quantum var olan bir yokluktur..Bir bakıma biz 8.seviyeye girmeye girmeye çalışırken aslında bir boşluğa girmeye çalısıyorsumuz.

Quantum , evrende , kozmosta...kırılamayacak tek şeydir..sınırsızdır
    Quantum fiziği = Tanrı mantığı
    Quantum Formülü şöyledir ;
    Qe +( ∅vi ) ōØ6 x+ ( - )
    Başlangıcı yoktur.
    Sonu yoktur.
    Varlığı yokdur
    Var ama yokdur.

Kaynakça:/ByMemotaz-* Vikipedia _ tarihi fizik ansiklopedisi
    İmza Ayracı
    ๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩-Grafiker-๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩

Sakladım Kurduğumuz Hayalleri Bi Kutu İçinde, Şarap Gibi Eskitiyorum Onları.

Ara

Anahtar Kelimeler

Quantum Fiziği Kısa Açıklama

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Yukarı Cık
    Hakkımızda
    Forum ile soru ve sorunlarınızı öneri şikayet bölümünden yapabilirsiniz ve ayrıca 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Kurallara uymayan üyeleri Dream41 adlı kurucuya özel mesaj atarak söyliyebilirsiniz
    Sosyal Medyada Biz
    Kodlayan: Dream41
    Türkçe Çeviri MCTR Forum Yazılımı MyBB.

Online Shopping App
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Online Shopping - E-Commerce Platform
    Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping